Nur's FotoPage

By: Nur shi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Aug-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
Long time no c

Lama dah terbiar fotopages saya ni....Perkembangan sekarang...



Kami sudah berempat...Sofea sudah ada adik ok... Nama dia Muhammad Syameel Nuqman, lahir pada 2 April 2008 jam 11.15 mlm dengan berat 3.3 kg. Tapi sangatlah comelnya....
Sekarang dah 4 bulan ++ dengan berat 6 kg.


Monday, 19-Mar-2007 02:44 Email | Share | | Bookmark
Kena Tag la pulok..

mmm..asyik baca wierd things org lain terkena pulok kat aku...Kena pikir dulu nih...

Ok lah kak Wani, i buat lah jugak khas untuk u yang jauh di mata..hehehe...


6 WEIRD THINGS about me :
1) suka mengemas n kalau dah kemas tuh kalau boleh jangan lah sesapa usik or ubah tempat, memanglah nak kena..
2) kalau bangun tdo nak kena terus kemas katil n cadar haruslah tegang setegang-tegangnya. Awas sape yang komotkan cadar kite!
3) suka tangguh keje. ni bukan weird tapi bad habbit. sebabnya kalau buat keje last minit lagi banyak idea.heheheh
4) tak suka mulakan perbualan, tapi kalau dah start berbual takleh stop.
5) toilet mesti tip top, kalau tak mendongkol jek dalam hati. kalau kat umah mak toilet tak bersih, mesti gatal tangan nak memberus.
6) suka sangat kalau kena peluk n manja2 nagn mak n ubby...kalau ngan ubby tu takpe lah, tapi kalau ngan mak tuh memang kena kutuk saja lah..

Ok, selesai sudah tugas yang diberi oleh kak wani....
So, next ;

Takleh nak tag sesapa dah sebab memasing pun nampaknya sudah kena...

Enjoy!!

Rules :- People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says "You are tagged" in their comments to tell them to read your blog.


Wednesday, 14-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hepi Anniversary.

 
 
Semalam Ulang Tahun Perkahwinan yang ke 3. Tapi badan tak berapa sihat - ala-ala demam selsema gitu. Tapi gagahkan jua ke ofis. Tak rugi pun..sebab dapat hadiah surprise yang tak berapa surprise dari ubby....



TQ ubby....Love u so muchhhh!

gambar tak cantik sgt sbb guna camera hset jek


Monday, 5-Mar-2007 08:22 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip

persediaan sebelum pergi...
tok, betul ke jalan nih? betul ke ayah??
jammed yang amat sgt! 3hrs dr sg.buloh ke rawang
View all 23 photos...
Cuti Raya Cina kali ni dihabiskan di LAngkawi. Last minit plan. Nasib baik dapat tmpt tdo..kalau tak, dok dlm khemah jek kat tepi laut....


Monday, 5-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net